Auto verkopen via autoveiling

De autoveiling is een zeer effectieve manier om snel je auto te verkopen voor een leuk bedrag. Doordat er een groot aantal autobedrijven mee kunnen bieden, wordt er binnen korte tijd een goede prijs gerealiseerd waarvoor je de auto zonder al te veel kosten kunt verkopen.

banner

Groot aanbod

Er zit een hoop verschil in de autoveilingen die je tegen komt op internet. Waar je vooral op moet letten is dat ze telefonisch bereikbaar zijn en dat ze je niets kosten. Het begint allemaal namelijk bij een bod en als deze goed is dan moet je de auto pas verkopen en eerder niet.

Gratis en niet gratis

Autoveilingen die niet gratis zijn kosten je dus in de begin fase al geld. Het is niet de bedoeling dat je er geld tegen aan moet gooien om erachter te komen wat je auto waard is. Een ‘gratis en vrijblijvend bod’ moet dus prominent op de autoveiling-site naar voren komen zodat je weet dat het je geen geld gaat kosten.

Betalen voor de verkoop

Wanneer je het hoogste bod hebt binnengesleept dan beslis je pas wat je met het bod gaat doen. Verkopen of niet verkopen. Ga je de auto wel verkopen dan wil je natuurlijk ook geen kosten hebben. Wij zijn immers Nederlanders en willen nergens voor betalen. Er zijn in Nederland wel autoveilingen actief welke wel geld rekenen voor een auto verkoop. Let hier dus goed op.

gratis-bod

Advertenties